вторник, 10 июня 2008 г.

Підсумки пректу

Проект «Что в имени, тебе моем …» був надзвичайно корисним і цікавим.
Це – довготривалий, міжпредметний і напредмений проект.
1. Він дозволив учням корисно познайомитися, глибоко в деталях з вулицями свого мікрорайону. А це означає – заглиблення в історію, географію, літературу, мистецтво, музику і архітектуру.
2. Майже всі учні 10АБВ класів брали участь (а це 70 учнів). Вони вчилися оформлювати проект, створювали дизайн, фотографували, розміщували матеріал на диски та дискети, тобто всі вчилися працювати за допомогою комп’ютерних технологій.
3. Робота над проектом відбувалася англійською мовою. А це – практика мови, збагачення знань іноземної мови, практичне володіння, висловлюваннями, прислів’ями, цитатами, вдосконалення писемного мовлення.
4. Наш проект – це зв’язок з друзями з США, коли зустрічаючись на відео конференції з учнями з Нью Джерсі, вищої школи Святого Джозефа в посольстві США ми розповідали про наш проект і про наші заняття і цікаві події в позашкільний час.
5. Метою цього проекту було і виховання патріотизму. Любові та почуття гордості до рідного міста і місця, де ми живемо і розширення світогляду. Вважаю, що ми на вірному шляху.
6. Ще думаю, що працюючи цілий рік над проектом, ми навчилися вести дослідницьку роботу. Відбирати необхідний матеріал. Користуватися довідниковою літературою.

Керівник проекту Галина Іванівна Кузнєцова

Комментариев нет: